Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma kimdir? Esma Ateş Instagram hesabı nedir?

TAKİP ET

TV8'in sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası yine ekrana damga vurmaya hazırlanıyor. Yeni haftanın yepyeni yarışmacıları iddiaları ve kendilerine güvenleri ile bir kez daha gündem oldu. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz'in yeni haftasına damga vuran isim ise Esma Hanım oldu. Uzun tırnakları ve yaptığı yorumlarla dikkat çeken Esma Hanım hakkında yoğun bir araştırma başladı.

Reklam
Reklam

TV8’in sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni haftası yine ekrana damga vurmaya hazırlanıyor. Yeni haftanın yepyeni yarışmacıları iddiaları ve kendilerine güvenleri ile bir kez daha gündem oldu. Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz’in yeni haftasına damga vuran isim ise Esma Hanım oldu. Uzun tırnakları ve yaptığı yorumlarla dikkat çeken Esma Hanım hakkında yoğun bir araştırma başladı. Her hafta yepyeni ve birbirinden iddialı yarışmacılarla ekrana gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni haftası bir kez daha gündemde. Yemekteyiz’in bu haftaki yarışmacıları oldukça dikkat çekti. Özellikle yarışmacılar arasında bir isim var ki o isim hakkında detaylı araştırmalar başladı. Esma Hanım hakkında merak edilenlere yanıt aran seyirci araştırmasını sürdürüyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Esma kimdir? Esma Ateş kaç yaşında, nereli? Esma Ateş Instagram hesabı nedir? İşte detaylar…

Esma Ateş Kimdir?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de bu hafta en dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alan Esma Ateş hakkında merak edilenlere yanıt aranıyor. Esma Ateş, 30 yaşında. Annesi Adanalı, babası ise Vanlı olan Esma Ateş, bekardır. Televizyon sektöründe de yer alan Esma Hanım, yemek yemeyi çok sevdiğini söylüyor. Kadınların bakımlı ellere sahip olması ve zarifliğinin önceliği olduğunu söyleyen Esma Hanım, Terazi burcu. Kendisinin güzellik ve bakım merkezi bulunuyor. 



Esma Ateş Instagram Hesabı Nedir?

Yemekteyiz programının yeni haftasına damga vuran yarışmacı Esma Ateş hakkında en merak edilenlerin başında ise Instagram adresi geliyor. Yarışmacı, ‘esmatesofficial’ kullanıcı adıyla sosyal medyada yer alıyor. 5 binden fazla takipçisi bulunan Esma Ateş, iş ve özel hayatıyla ilgili paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkıyor.