Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Ertürk kimdir?

TAKİP ET

TV8 kanalında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı seyirciler tarafından takip edilmektedir. Bu haftanın yarışmacıları oldukça dikkat çekti. Bu haftanın yarışmacılarından biri olan Kübra Ertürk'ün kim olduğu araştırılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kübra Ertürk kimdir? Bu haberimizde Yemekteyiz programına katılan Kübra Ertürk ile ilgili detayları sizler için derledik. İşte Kübra Ertürk hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Kübra Hanım, bu hafta TV8'in sevilen dizisi Zuhal Topal ile Yemekteyiz'de tanınan bir isim oldu. 27 Aralık - 31 Aralık 2021 haftasında yapılacak performanslara katılanlar; Kübra, Tahir, Huda, Deniz oldu.. Yarışmada dikkat çeken  Kübra Ertürk hakkında bilgiler aşağıda yer alıyor. Kübra Ertürk kimdir?

Kübra Ertürk

Zuhal Topal'ın ev sahipliğinde TV8'de yayınlanan yeni haftanın programı "Yemekteyiz" yeni haftanın yarışmacıları duyuruldu. Şef Tahir, Hüda, spor koçu Deniz ve Kübra  adlı oyuncular da dahil olmak üzere yarışmada  rekabet bu hafta kızışıyor. Tahirbe ile Kübra hanım arasındaki tartışmalı diyalog 76. bölüm fragmanında dikkatleri üzerine çekti. Kübra Hanım'ın "Daha çok giyebilmek için liposakşın yaptırdım ''  açıklamasına karşılık, Zuhal Hanım "kıvrımlı bayan, kıvrımlı model" cevabını verdi ve daha fazla iltifat almayı umduğunu dile getirdi. Kübra Hanım, Tahir Bey'e “Gereksiz yorumlar yapıyorsunuz. Bu hafta çok sınanacağom ” açıklamasını yaptı.

Zuhal Topalla Yemekteyiz zuhal topalla yemekteyiz bugün Kübra Ertürk kimdir?