Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu 16 Mayıs 2022! Zuhal Topal'la Yemekteyiz saat kaçta başlıyor?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası için araştırmalar başladı. Lezzet dolu programın yeni haftası yine büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmezi haline gelen programa katılan yarışmacıların her biri dikkat çekiyor ve izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni haftası için araştırmalar başladı. Lezzet dolu programın yeni haftası yine büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmezi haline gelen programa katılan yarışmacıların her biri dikkat çekiyor ve izleyiciyi ekrana kilitliyor. Ekranların sevilen yüzü Zuhal Topal’ın sunumuyla evlerinize konuk olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni bölümleri izleyici tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz bugün kim kazandı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz puan tablosu açıklandı mı 16 Mayıs 2022? Zuhal Topal’la Yemekteyiz saat kaçta başlıyor? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni bölüm başladı mı? İşte detaylar…

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Puan Tablosu 16 Mayıs 2022

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in 16 Mayıs 2022 Pazartesi gününe ait puan tablosu henüz açıklanmadı. Yeni haftanın ilk gününe ait puanlamalar yapıldıktan hemen sonra bugünün yarışmacısının rakiplerinden aldığı puanları sizlerle paylaşacağız…

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 16 Mayıs 2022 Pazartesi gününe ait yeni bölümünde yarışan Ömer Faruk Mangal'ın rakiplerinden ve sunucu Zuhal Topal'dan aldığı puanları aşağıda bulabilirsiniz.

Sevdanur: 6 puan

Damla: 5 puan

Hande: 5 puan

Harun Enes: 5 puan

Zuhal Topal: 6 puan

Toplam: 27 puan



Zuhal Topal’la Yemekteyiz Saat Kaçta Başlıyor?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz, hafta içi her gün yepyeni bölümleriyle saat 16.00’da TV8’de. 

Zuhal Topal’la Yenekteyiz Yeni Bölüm Başladı Mı?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in yeni bölümü henüz başlamadı. Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in 16-20 Mayıs haftasında neler olacağı ve nasıl puanlamalar yapılacağı büyük bir merakla bekleniyor. Yeni haftanın ilk bölümü saat 16.00’da TV8 ekranlarında olacak.