Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan göçmenlerle ilgili her gün yeni bir video sosyal medyaya düşüyor Ve tartışma konusu oluyor. Bu defada görüntüler Marmaris'ten geldi. Marmaris'te bir kamyonetin kasasında gizlenen göçmenlerin Kent merkezinde kamyonetten inerek çevreye dağıldı görüntüler büyük Yankı uyandırdı.
YUNANİSTAN DİYE MARMARİS'E BIRAKTILAR
Afganistan ve Filistin uyruklu oldukları öğrenilen ve İzmir'den kamyonete bindirilen 23 Kaçak göçmenin Yunanistan'a geldiniz diyerek Marmaris'e bırakıldıkları ortaya çıktı. Mahalle sakinlerinin kaydettiği görüntülerinin ardından Kaçak göçmenler yakalanırken aynı zamanda organizatör şüphelisi 2 kişi de gözaltına alındı.
MARMARİS EMNİYETİ GÖRÜNTÜLERİ İNCELEDİ
Dün akşam saatlerinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne üzeri branda ile kapalı bir kamyonetin şüpheli olduğu yönünde bir ihbar yapıldı. Mahalle sakinleri tarafından kaydedilen görüntüleri de inceleyen polis ekipleri kamyonetin arkasından İnan kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu kişilerin gittikleri yönleri tespit etti. Polis ekipleri kısa süre içerisinde çevrede arama gerçekleştirirken kamyonetten İnen 23 mülteciyi yakaladı. Aynı zamanda mültecileri İzmir'den kamyonete bildiren ve Marmaris'in ortasında bırakan 2 şüpheli de gözaltına alındı.