2021 Aralık aylık burç yorumları- Aralık 2021 burçların kariyer yorumları ve sağlık yorumları

11 Kasım 2021 - 13:19
TAKİP ETTAKİP ET
Bu haberimizin içeriğinde siz değerli okurlarımıza 2021 yılı Aralık ayı aylık burç yorumları, burçların kariyer hayatlarının yorumları, Aralık ayı aylık olarak 2021 yılında burçların sağlık yorumları ve Aralık ayında burçların aşk hayatlarının yorumları hakkında bazı önemli bilgiler vereceğiz. Aralık ayı burç yorumları adlı içeriğimizde koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ile balık burcunun aylık olarak genel anlamda bir burç yorumu yer alacaktır. Peki, 2021 yılının Aralık ayında burçları ne gibi olaylar bekliyor? Burçlarda ne gibi gelişmeler meydana gelecek? İşte detaylar..
2021 yılı Aralık ayında aylık olarak burç yorumlarının ne olduğuna bakacağız ve burç yorumları bizlere neler söylüyor onu öğreneceğiz. Sağlık, aşk, para, iş hayatı, eğitim hayatı, kariyer durumunuzun ne olduğunu ve koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ile balık burcunun Aralık ayı için hazırlanış olan genel burç yorumlarını ele alacağız. İşte o yorumlar..


2021 yılı Aralık ayında Koç burcunu neler bekliyor?
 Sevgili Koçlar; bugünlerde aile içinde yapılan aktiviteler sizin için çok uygun olmasına karşın, arkadaş çevreniz konusunda gereğinden fazla iyimser olabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına sebep olacak birtakım olaylardan uzak durmanız gerekmektedir. Arkadaşa çevrenizin içinde size karşı ilgi duyan ve his besleyen birisi dikkatinizi çekebilir. Kurulan dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin göstermiş olduğunuz tavırlarınız ile şekillenecektir. İkili ilişkilerinize biraz zaman verin ve fevri bir harekette bulunmayın. Mars ‘ın ters yöndeki hareketi her zaman olumsuz anlamda etki etmemektedir. Kıskançlık gösterilerinizin size hiçbir avantajı olmayacaktır. Hatta var olan duyguları da zedeleyebilir. İçinde bulunduğunuz koşulları çevrenizde yer alan kişilerin vermiş oldukları tepkiler ile beraber harmanlayacaksınız. Başta değer vermek istemeseniz de daha sonradan oluşabilecek eksileri düşüneceksiniz ve vazgeçeceksiniz. İçgüdüsel sezgilerinizin doğru çıktığını ve yanılmadığınızı görmek sizi oldukça rahatlatacaktır. Yapmış olduğunuz işlerin sorguya çekilmesinden ise hiç hoşlanmıyorsunuz.


2021 yılı Aralık ayında Boğa burcunu neler bekliyor?
Sevgili Boğa burçları; ilişkilerinizde derin bir duygusallık durumu hakim olmaktadır. Sizin aşkı algılama biçiminiz öyle farklı ki, karşınızdaki kişiler sizi anlamakta biraz zorluk çekmektedir. Duygusal anlamda tam olarak ne aradığınızı ayrıntılı bir şekilde düşünmeniz gerekiyor. Çünkü yaşamış olduğunuz kaoslar giderek artış gösterebilir. Yaşamış olduğunuz çelişki durumunu karşınızdaki kişiye de yaşattığınızda ise iş artık çığırından çıkmaktadır. Sevdiklerinizden alacağınız güç ise son derece önemli. Girdiğiniz ortamlarda sergilediğiniz kendinizden emin tavırlarınız ile kurmuş olduğunuz etkileyici cümleleriniz ile arkanızda adeta bir hayranlık ordusu bırakacaksınız. Hemcinsleriniz tarafından kıskançlık ile izleneceğinizde dolayı bazı kişiler karşı da dikkatli olmanız gerekmektedir. Yani dostunuzu ve düşmanınızı iyi ayıklamalısınız. Gireceğiniz ortamlarda farklı bir konu hakkında sizin de fikirlerinizi almak isteyebilirler. Aykırı hareketlerde bulunmak yerine, olaylara göreceli olarak bakmanız yerinde bir davranış olacaktır. Taraf tutmak sizin çevre kaybetmenize neden olabilir. Kendi içinizde yaşadığınız içsel çatışmalarınız ise artık son buluyor ve Mars yüzlemesi yaşıyorsunuz.


2021 yılı Aralık ayında İkizler burcunu neler bekliyor?
Sevgili İkizler burcu; yaşayacağınız hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınız kendi kişisel çıkarlarından dolayı siz zarar görebilirsiniz. Her ne kadar sosyal aktivitelerde bulunmaktan hoşlanıyor olsanız bile, kalabalık ortamlarda aslında kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Yaşanan olayların duygusal yönleri sizin canınızı biraz sıkabilir ancak karşınızdaki kişilere de gerekli olan desteği vermekten çekinmiyorsunuz. Bu dönem içinde pek çok arkadaşınız aşk hayatı hakkında ki düşüncelerini sizin ile paylaşmak isteyecektir. İnsanlara yardım etmeyi ve onlara akıl vermeyi seviyorsunuz. Ancak biraz da kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Performans gerektiren bazı konularda çok daha dikkat etmeniz gerekecek. Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir döneme giriyorsunuz. Beraber çalıştığınız kişiler ile duygusal anlamda bazı çelişkiler yaşamanız mümkün görünmektedir. Sizin yaşanan olaylara bakış açınız onlara göre çok uçuk ve imkansız gibi görünmektedir. Ancak, sizde ki bu başarma hırsı, hiçbir engeli tanımamaktadır. Son anda vazgeçmediğiniz sürece her şey mükemmel bir şekilde gelişecek.

2021 yılı Aralık ayında Yengeç burcunu neler bekliyor?
Sevgili Yengeçler; duygusal taraflarınız daha da artış gösterirken, bu durum sizi aslında hem şüpheci hem de temkinli yapmaktadır. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın yolunu bulmanız gerekiyor. Düşünceleriniz o kadar derine inmiş ki, sizi anlayabilmek için karşınızdaki kişinin de üstün bir çaba sarf ermesi gerekmektedir. Çok fazla alıngan olduğunuz bir aya giriş yapıyorsunuz. Aynı zamanda romantik olmaktan bir türlü de vazgeçemediğiniz gerçeğini unutmayalım. Hayal kırıklığı yaşamak size göre olan bir duygu durumu değil ancak çevrenizde yer alan kişilerin baskıları da sizi oldukça üzebilir. Kıskançlık durumundan uzak durmanız gerekiyor ancak bu özelliğinizi yakın aile ilişkilerinizde de kullanmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz yöne doğru yapılandırmak istiyorsunuz ve gereken bütün detayları da gözden geçiriyorsunuz. Marsın geri geri gitmesine karşın bütün iyi dilekleri ile olumlu enerjisini de size aktarmak için sanki söz vermiş gibi davranmaktadır. Takıntılarınız ile yaşamaktan da bir an önce vazgeçmelisiniz.


2021 yılı Aralık ayında Aslan burcunu neler bekliyor?
Sevgili Aslan burçları; bir güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesinde bulunurken, kendi mantığınızı savunan ve yaşanan olaylara farklı bir felsefe ile de yaklaşan bir yapıya sahipsiniz. İçinde yer aldığınız grupları, son derece etkili olan konuşmalarınız ile ikna edeceksiniz. Bekarsanız ve hayatınızda aşk ihtiyacınız var ise, işte size çok büyük bir fırsat. Tesadüf eseri tanışacağınız bir kişi ile daha şimdiden kolları sıvayın ve yeni duygularınızın tadını çıkarın. Çünkü unutmayın ki Güneş ile Merkür ne zaman birbirlerini etkilemeye başlasalar sosyal ortamlarda da tanışmalar artış göstermektedir. Sizden yaşça büyük olan çevrelerde dolaşmaktan da hiç korkmayın, çünkü onların size gösterdikleri ilgi size çok iyi gelecek ve iyi hissettirecektir. Mars, tıpkı sizin gibi Ateş grubunda yer alan Koç burcunda geri gitmektedir. Düşüncelerinizde derin bir kavrayış söz konusu. Olayların iç yüzünü çok çabuk bir şekilde çözdüğünüz için, karşı taraf için de biraz korkutucu olabilmektesiniz. Sezgilerinizin ise size çok yardımı dokunacak.


2021 yılı Aralık ayında Başak burcunu neler bekliyor?
Sevgili Başak burçları; yaşanan bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi bilmeniz gerekiyor. Aynı fikirleri paylaştığınız kişiler ile ortak projeler sergileme amacındasınız. Hayatınızın en hareketli ve en hızlı günleriniz yaşayacağınızı da bilmelisiniz çünkü, Mars ‘ın yapmış olduğu geri hareketi hem eski dostların hem de eski aşkların yeniden gündeme geleceğinin göstergesidir. Girmiş olduğunuz topluluklarda ön planda olmanın tadını çıkaracaksınız. Ayrıca gizli aşkların tekrardan gündeme gelmesi de söz konusu olabilir. Ancak bu arada da güçlü isteklerinizi kontrol altına almayı da öğrenmeniz gerekmektedir. Bu dönemde romantik kalmaya devam edin ve isteklerinizi de tekrardan bir gözden geçirin. Sürpriz aşklar gündemde olacak. Merkür ‘ün şu an ki konumu hem kariyerinizi hem de finansal ilişkileriniz etkisi altına almaktadır. İş yerinizde ki arkadaşlarınız ile aranızda bir takım problemler yaşanabilir, ancak bu durumu çok fazla önemsemenize gerek yok.


2021 yılı Aralık ayında Terazi burcunu neler bekliyor?
Sevgili Teraziler; duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahat bir şekilde yansıtacaksınız. Mantığınız ile duygularınız arasında bir denge kurmaya çalışırken, kendinizi biraz baskı altındaymış gibi hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşamakta olduğunuz çelişkiler ise sizi oldukça zor bir duruma düşürecek. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zaman yaptığınız şekilde akılcı bir yaklaşım sergileyin. Geleneksel yapınızı son derece kararlı bir şekilde koruyacak, işinizin gerekli kıldığı bütün enerjinizi de ortaya koyacaksınız. Ancak Mars ‘ın geri hareket etmesinden dolay birtakım problemler yaşamanızda olasılıklar içerisinde yer alıyor. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ise canınızı sıkacaktır. Partneriniz de sizi oldukça dikkatli bir şekilde izlemektedir. Mesleki konularda ise istekleriniz gecikecek. Birçok işi aynı anda yapma isteğinize karşın, çift fikirli bir yapıya sahip olmanızdan dolayı bocalayabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz konum ise ruhsal yaşantınızı renklendirmektedir.


2021 yılı Aralık ayında Akrep burcunu neler bekliyor?
Sevgili Akrepler; siz özel duyguların insanısınız. Partnerinize karşı takınacağınız tavırlarınızın sebeplerinden dolayı eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı partnerinize çok daha net bir şekilde anlatmayı hiç beceremiyor ve ketum davranışlarda bulunuyorsunuz. Eski dostlarınız ile kuracağınız iletişim sayesinde pek çok eskimiş duyguların da tekrardan içinizde canlanacağını görmek sizleri oldukça mutlu edecektir. Ayrıca duygusal anlamda ki zaaflarınızda artış yaşanabilir ve kendinizi baskı altındaymış gibi hissedebilirsiniz. Değerinizin hiç anlaşılmadığı duygusuna da kapılabilirsiniz. Kuruntulu olan düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış bir biçimde kullanma meyiliniz var. Dedikodulardan uzak durun ve sportif faaliyetlere daha çok önem gösterin. Bu şekilde üzerinizde birikmiş olan elektriksel enerjiyi deşarj etme imkanı bulabilirsiniz. Pek çok konu oldukça karmaşık bir biçimde karşınıza çıkabilir. Geri hareket eden Mars, size bu fırsatı tanımaktadır. İstekleriniz konusunda da hem sabırlı hem de özenli davranmanız gerekmektedir.


2021 yılı Aralık ayında Yay burcunu neler bekliyor?
Sevgili Yay burçları; çevrenize örnek oluyorsunuz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmamakta fayda var. Özel olduğunuzu hissettiğiniz anda hayata karşı olan bakış açınız da çok daha bir anlam içeriyor. Bilinçaltınız ise oldukça yoğun görünüyor. Pek çok düşünceyi aynı anda zihninizde barındırmak, herkesin yapabileceği bir ş değildir. Zincirleme olarak hata yapmak istemiyorsanız eğer, öyle herkese söz vermeyin ve planlı bir şekilde hareket etmeyi de öğrenin. Olaylara karşı daha sakin bir bakış açınız olmalı. Hiçbir konuda asla teslimiyetçi bir ruha sahip değilsiniz. İşiniz ile ilgili belirlediğiniz ideallerinize ulaşmak istiyorsanız eğer arkadaşlarınızın bu konuda ki fikirlerini çok daha detaylı bir şekilde incelemenizde fayda var. Çevreniz dinlemek bu konuda size çok daha fazla şey katacaktır. Hiç kimsenin yapmak için cesareti olmayan işlere el atacaksınız. Çok fazla cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir ay yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi hayata geçirirken geçmişte yapmış olduğunuz hataları bir daha yapmamanız gerekiyor.


2021 yılı Aralık ayında Oğlak burcunu neler bekliyor?
Sevgili Oğlaklar; aktif ve hareketli bir performans sergilemenize karşın çok dikkatli olmanız gerekiyor. Karmaşalar size sorun getirebilir. Yine bu dönemde sürpriz aşklar gündem olacak. Beraber iş yaptığınız kişiler ile ilk önce arkadaşlık daha sonrasında ise aşka dönüşen beraberlikler gündeminizde olacak. Aynı frekansın içinde olacağınız kişiler ile ortak fikir üretimi yapabilirsiniz. Alışkanlıklarınız konusunda da daha dikkatli olmanız gerekiyor. Fiziksel yönleriniz ile ilgili olarak yapılan değişimlerden de kendinizi sakının. Nostaljik düşünceler ortaya çıkabilir. Yine, bu dönem içinde ihmal etmiş olduğunuz ilişkilerinizi düzeltme imkanınız olacak. İç dünyanız ise çok zengin ve sıra dışı olan fikirlerinizi birileri ile paylaşmak için kendinizi çok farklı alanlarda bulabilirsiniz. Mantığınızı sonuna kadar zorlayacak ve kendinizi sınayacağınız sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın içinde de çok farklı olduğunuz bir gerçek. Düşüncelerinizi herkesten gizlediğiniz için de her şeyiniz herke tarafından çok merak edilmektedir.


2021 yılı Aralık ayında Kova burcunu neler bekliyor?
Sevgili Kova burçları; hem maddi hem de manevi olarak çok iyi bir dönem geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size birtakım zorluklar çıkarmasından sonra arkadaşlarınız ile bazı iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. Hayatınızda meydana gelen aksilikler karşısında ise huzursuz olmanız için hiçbir sebep yok. İdeallerinizi destekleyecek olan arkadaş grubunuz ile çalıştığınızda çok daha başarılı olmaktasınız. Kariyeriniz ile ilgili de yeni değişimlere ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz ve üstlerinize kendiniz ile ilgili bir takım konuları da dile getirmek istiyorsunuz. Çevrenizde olup biten olaylara karşı sezgisel tepkilerde bulunuyorsunuz. Son derece gizli, keskin ve yoğun planlar yapmaktasınız. Ayağınıza kadar gelen şansı kullanma konusunda ise biraz tereddüt yaşamak yerine, öncelikle girişimci kimliğinizi ön plana çıkarmanız gerekmektedir. Sosyal ilişkiler, dostluklar ile yapılan iş anlaşmaları hep bir adım daha ön planda olacak. Sahip olduğunuz enerjiniz çok güçlü ve çok çarpıcı. Ayrıca sınırlarınızı zorlamayı da çok seviyorsunuz.


2021 yılı Aralık ayında Balık burcunu neler bekliyor?
Sevgili Balık burçları; geri hareket eden Mars, para evinizi etkisi altına alıyor. Maddi harcamalarınız için gerekli olan desteği kendi imkanlarınız ile bulmanız gerekiyor. Yenilikler açık olmanıza karşın, bugün eski alışkanlıklarınızın etkisinde kalmanız söz konusu olabilir. Geleneksel kişiler ile beraber geçmişte yaşanmış olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir ay olacak. Uzun bir süredir beklediğiniz performansı göstermek için de uygun olan zeminleri hazırlamanız gerekmektedir. Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız ve uzak yollardan gelecek olan sürpriz haberler karşısında da çok keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Beklediğiniz haber için artık kolları sıvamanız gerekiyor. Duygusal konuların sizi çok fazla zorladığı bir dönem içine giriyorsunuz. İnce detayların üzerinde çok fazla durduğunuz için, çevrenizdeki kişilerin sizi anlaması da o derece zorlaşacaktır. Bu dönem içinde düşüncelerinizi çok daha farklı bir noktada odaklaştıracaksınız.