Dolittle filminin konusu nedir? Dolittle film konusu ve oyuncuları

01 Şubat 2022 - 22:27
TAKİP ETTAKİP ET
https://youtu.be/zjm6rDgKNMY
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
La Zona dizi konusu ve oyuncuları
La Zona dizi konusu ve oyuncuları
Konusu, eğlencessi ve akışıyla oldukça göz kamaştırıcı olan Dolittle filminin konusu ve oyuncuları film severler tarafından merak ediliyor. Peki, Dolittle filminin konusu nedir? İşte Dolittle filminin konusu ve oyuncuları...

Dr. Dolittle, hayvanlar ile kendi diliymiş gibi konuşabildiği bir yeteneğini ortaya çıkarıyor. Tüm hayvanlar ile dost olmasının dışında onlara yaralarına göre tedavi de uyguluyor. Durum böyleyken de Kraliçe Victoria'dan tam puan almayı başarıyor ve kraliçeden büyük bir bahçeli onlarca odası olan sığınak evi hediye olarak alıyor. Dr. Dolittle hayvanlar ile bu kadar dostane yakınlık kurarken güzel eşi Lily ise onun destekçisi oluyor. Ancak tam bu esnada hikayenin kötü tarafı seyircinin karşısına çıkıyor. 
Eşinin ölüm haberini alan Dr. Dolittle tam anlamıyla depresyona giriyor. Aylarca hatta yıllarca hiçkimse ondan bir haber alamyıor. Taki 2 küçük çocuk tarafından kapısı çalınana dek. Kapısını çalan çocukların biri elinde taşıdığı sincabı iyileştirmesini isterken diğeriyse Kraliçe Victoria'nın ölümle pençeleştiği haberini veriyor.
Filmin ilerleyen bölümlerinde çocuklarla Dolittle heyecanlı bir maceraya atılırken maalesef bu seyircide devasa bir izlenim bırakmıyor. Bundan dolayı da film sadece çocuklar için uygun olan bir çizgi film formatında yer alyıor. 
Filmin güncel IMDB puanı 5,6
Dolittle film oyuncuları ve karakterleri
Robert Downey Jr. – Dr. John Dolittle
Antonio Banderas – King Rassouli
Michael Sheen – Dr. Blair Müdfly
Jim Broadbent – Lord Thomas Badgley
Jessie Buckley – Queen Victoria
Harry Collett – Tommy Stubbins
Kasia Smutniak – Lily Dolittle