La Zona dizi konusu ve oyuncuları

15 Şubat 2022 - 22:26
TAKİP ETTAKİP ET
https://youtu.be/uRB50CxXsjs
La Zona dizisinin konusu ve oyuncularına dair birçok detay merak ediliyor. Peki, La Zona dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte dizinin konusu ve oyuncularına dair merak edilen detaylar...

Şimdilerde BluTV'de yayınlanan La Zona dizisinin konusunu şu şekilde özetleyebiliriz; Seneler önce, K. İspanya'da nükleeer bir patlama meydana geldi. Şehre yayılan zararlı gazlar birçok insanın ve ailenin hayatını elinden alırken geride kalan kısım, yakın bölgelerdeki şehirlere giderek hayatta kalma savaşlarını vermeye başladı. Şimdi, üç sene sonra, radyoaktif birikinti kadar hızlıca ilerleyen bir seri katil, İspanya sokaklarında gününü gün edebilmek amacı ile yollara düştü.
Mavistar'ın 2018 senesinde seyirciyle buluşturduğu dizi, İspanya'nın yok olmaya yüz tutan ve tam anlamı ile yalnızca külleriyle dünyaya tutunmaya çalışan çarpık görüntüsü ile start aldığı zaman, akıllara "Şehir nasıl bu hale gelebildi? Patlama nasıl oldu? İnsanlar nasıl kurtulabildi ya da hayatını kaybedenlerin bedenlerine ne oldu?" gibi soruları getiriyor.
La Zona dizisinin konusu nedir?
Zombi istilasına benzeyen, kıyametten sonraki dünyayı işaret eden birçok örgüden nasiplenen La Zona'nın tam anlamıyla neye odaklanacağını düşündüğümüzde; karşımıza birtakım polisler, dedektifler ve ölü insanlar çıkıyor. Şehrin kaybolmuş yüzüyle ilgili hem siyasi hem kültürel bakımdan karanlık görseller sunulurken arka planda da olası bir cinayet ve seri katil kavramlarıyla da karşılaşıyor. Ve dizinin izlenmesini sağlayan unsurlardan bir tanesi de, tam bu noktada karşımıza çıkıyor. Yalnızca klasik bir suç - polisiye kurgusu olmaktan çıkıp nükleer patlama gibi yıkıcı bir gelişmeyle karanlık geçmişe doğru yürüyüş sağlamakta. Hatta bu geçiş ile arzulamış olduğu bütünlük parçaları da yerine oturuyor. Yaşanan patlamadan sonra hayatta kalan tek kişi Dedektif Hector'la cinayet davasına sürüklenmeye başladığı zaman gizem ile gerilim dokunuşları da seyirciyle buluşuyor. 
Dizi, şimdilerde birçok dijital platformda yayınlanan suç - polisiye eserlerine giri farklı olmadığı gibi her anını potansiyel kıvrımlara adamış başarılı yapımlar arasına girmeyi başarmıştır. Yani mutlaka şans verilmesi gereken bir dizi diyoruz ve diziye on üzerinden 7 puan veriyor.
Dizinin güncel IMDB puanı ise 6,5'tir.
La zona dizisinin oyuncuları
- Eduard Fernández – Hector Uría
- Álvaro Cervantes – Martín Garrido
- Alexandra Jiménez – Julia Martos
- Alba Galocha – Zoe Montero
- Manolo Solo – Alfredo Asunción
- Marina Salas – Esther Uría
- María Cantuel – Sara
- Luis Zahera – Lucio
- Karlos Sastre – Dani
- Emma Suárez – Marta Carcedo