Peacemaker dizisinin konusu ve oyuncuları

15 Şubat 2022 - 22:08
TAKİP ETTAKİP ET
https://youtu.be/WHXq62VCaCM
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
La Zona dizi konusu ve oyuncuları
La Zona dizi konusu ve oyuncuları
Renkli afişiyle dikkatleri üzerine çeken Peacemaker dizisine dari detaylar birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, Peacemaker dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimlere dair merak edilen detaylar...

Kaba, şiddete meğilli, kadınlara düşman ve fazlasıyla patavatsız olan Peacemaker, yazar ve yönetmen James Gunn'ın HBO Max'la yürütmüş olduğu son projenin kapağında yerini alıyor. Seneler öncesinde ring köşelerinde ki kırmızı ile mor tonlarıyla gecelerimizi süsleyen John Cena, şimdiyse HBO'nun parıltılı reklam sloganlarında adından söz ettirmeyi başarırken, gelişen filmografisinin karşılığını Peacemaker'le elde ediyor. Sevgi dolu, hem güldürmeyi hem de gülmeyi seven duruşuyla yakın tarihte ses getirmeyi başaran isimlerinden biri haline geliyor.
Birkaç ay önce yayınlanan The Suicide Squad'da ki sahneler sonrasında ilk defa tüm sahnenin ışığını kendisinin üstüne çeken Peacemaker, yaşamış olduğu kompleks olaylar sonrasında komadan uyanıyor. The Suicide Squad'dan hatırldığımız spesifik özellikleri hala sürerken sıkı kalçası ve öfke dolu tavırlarıyla seyirciyi selamlıyor. Ve tabiki yarım kalmış görevini tamamlamak için yola çıktığı zaman, yardımcısı Eagly'le beraber gizemli bir komplo üyelerini yok edebilmek için ARGUS birliğine adını yazdıracaktır. Bu görevde ona yardım olacak diğer kişilerse fazlasıyla tanınan insanlar. The Suicide Squad okulunu yeni bitiren Emilia Harcourt  (Jennifer Holland), John Economos (Steve Agee), Leota Adebayo (Danielle Brooks) ve takım lideri Clemson Murn (Chukwudi Iwuji); Peacemaker’ın özel güçlerine yardımcı olacaktır.
Peacemaker dizisinin konusu nedir?
Dizinin yaratıcısı olan aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturan James Gunn şimdiye dek en başarılı projesini seyirciyle buluşturdu. Jnceki yapımlarında da karşımıza çıkan titizlik, detaycılık, derin anlatım bu diziyle tekrar karşımıza çıkarken seyirciyi germeyen, sıkmayan akışının etkisi ile akıcılık anlamında endişe duyulmayan bir tavır sergiliyor. Bunun yanı sıra, hem The Suicide Squad karakterlerinin hem de Peacemaker'le yeni yeni hayat bulmaya başlayan ikonların da oldukça ayrıcalıklı bir yeri görünüyor. Bu doğrultuda yine Gunn'ın sinematik evrenle DC arasında ki eşsiz etkileşimleri söz konusu oluyor. 
John Cena'lı Peacemaker'se şuan  için doğru yolda gittiği izlenimini veriyor. Her ne kadar kaba ve kadın düşmanı olsa bile evrenin kötülük faktörünü önümüze seren etkileyici karakterler arasında yer alarak her zaman dikkat çekmeyi başaracaktır. Sempatik ve ruhsal bakımdan hayat vren kimliğiyle dizinin başarısında ki en önemli etkenlerden biri olduğu izlenimini veriyor. Kısaca dünyaya barışı getirmek için uğraşan bir adam... Tüm bunlar doğrultusunda bizim diziye on üzerinden verdiğimiz puan 7,5 oluyor.
Dizinin güncel IMDB puanı ise 8,4
Peacemaker dizisinin oyuncuları
- John Cena – Peacemaker / Christopher Smith
- Steve Agee – John Economos
- Danielle Brooks – Leota Adebayo
- Robert Patrick – Auggie Smith
- Lochlyn Munro – Larry Fitzgibbon
- Annie Chang – Detective Sophie Song
- Christopher Heyerdahl – Captain Locke
- Elizabeth Ludlow – Keeya
- Rizwan Manji – Jamil
- Jennifer Holland – Emilia Harcourt
- Freddie Stroma – Adrian Chase / Vigilante
- Chukwudi Iwuji – Clemson Murn